Van de Vliert BV. is de verzamelnaam voor van de Vliert timmer- en Montagebedrijf en Van de Vliert Rosmalen BV. Bedrijven zijn gespecialiseerd in gevel timmerwerkzaamheden aan kozijnen, ramen en deuren van woningen en gebouwen.

Werkzaamheden worden zowel in nieuwbouw als renovatie uitgevoerd.

Houten kozijnen worden tegenwoordig veelal met concept 3 geplaatst, daarnaast plaatsen wij ook nog steeds glas en overige vakvullingen na montage. Naast hout zijn wij ook thuis in de materialen kunststof en aluminium. Door de expertise afgelopen 25 jaar opgedaan, zijn wij expert op het gebied van montage kozijnen en aanverwanten.

Ook bij de toenemende vraag naar het vervangen of plaatsen van dubbelglas in draaidelen bent u bij Vliert BV. bij het juiste adres.

Onze projecten worden uitgevoerd onder toezicht van gemeenten, beleggers, woningbouwverenigingen, bedrijven, fabrikanten en diverse keuringsinstanties. Uiteraard zijn het bedrijf, en zijn voltallige personeel, VCA gecertificeerd en is Van de Vliert BV. lid van MKB Nerderland.Naast het leveren van diensten kunnen wij ook de benodigde materialen zoals kozijnen, glas, etc. verzorgen. Voor de particuliere markt hebben wij hiervoor PERFEKT KOZIJN tot beschikking.